Aparat napas anu kandel
  • Air ProAparat napas anu kandel
  • Air ProAparat napas anu kandel
  • Air ProAparat napas anu kandel
  • Air ProAparat napas anu kandel
  • Air ProAparat napas anu kandel
  • Air ProAparat napas anu kandel
  • Air ProAparat napas anu kandel
  • Air ProAparat napas anu kandel

Aparat napas anu kandel

â € ¢ Merk: FA YA â Modél: Penjaga Udara â € ¢ Fungsi: anti halimun, anti catkin, anti lebu sareng anti baktéri â € ¢ Bahan: Silikon ABS + anu ramah pikeun kulit

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

â € ¢ Merk: FA YA
â Modél: Penjaga Udara
â € ¢ Fungsi: anti halimun, anti catkin, anti lebu sareng anti baktéri
â € ¢ Bahan: Silikon ABS + anu ramah pikeun kulit
â € ¢ Asalna: Daratan Cina
â € ¢ Propinsi: propinsi Guangdong
â € ¢ Kota: Kota Dongguan
â € ¢ Klasifikasi warna: Gray biru ungu highlighter white highlighter ground scrub field camouflage Army camouflage Navy camouflage pink camouflage filter element
â € ¢ beurat Kasar: 75G
â € ¢ Naha diimpor atanapi henteu: domestik
â € ¢ Kanggo anu déwasa
â € ¢ Volume bungkus: 11.9x6.2x11.9cm
â € ¢ Standar kaamanan: standar Cina GB 2626
â € ¢ Tingkat panyalindungan: KN80
Tag Panas: Aparat napas anu kandel, Cina, Pabrikan, Suplier

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码