Topeng anu tiasa dianggo deui pikeun murangkalih
  • Air ProTopeng anu tiasa dianggo deui pikeun murangkalih
  • Air ProTopeng anu tiasa dianggo deui pikeun murangkalih
  • Air ProTopeng anu tiasa dianggo deui pikeun murangkalih
  • Air ProTopeng anu tiasa dianggo deui pikeun murangkalih

Topeng anu tiasa dianggo deui pikeun murangkalih

Desain moncong babi, tiasa digodog, gél silika anu ramah kulit, saatos ngagem moal ngagaduhan perasaan burr, kesang moal ngagaduhan rasa teu ngarareunah nempel dina kulit. Kalayan curhat dua kali, éta tiasa ngaluarkeun uap cai langkung gancang sareng ngambekan langkung lancar. Desain panyalindungan unsur saringan, tiasa ngirangan polusi langsung tina unsur filter, dina waktos anu sami, tiasa langsung mensterilisasi topéng, manjangkeun panggunaan sepuh elemen filter!

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

â € ¢ Merk: FU YA
â € ¢ Model: topeng barudak FUYA
â € ¢ Fungsi: anti smog, anti lebu sareng anti baktéri
Bahan: Silika gél, PP, PC + ABS
â € ¢ Warna: Topeng
â € ¢ Naha diimpor atanapi henteu: domestik
â € ¢ Pabrikan: Dongguan Fuya Hardware palastik Products Co., LTD
â € ¢ Lumaku pikeun: barudak
â € ¢ Standar kaamanan: standar China GB / T 32610
â Tingkat panyalindungan: A

Kinerja topéng:
Rarancang moncong babi, tiasa dikulub, gél silika anu ramah kulit, saatos ngagem moal ngagaduhan perasaan burr, kesang moal ngarareunah nempel dina kulit.
Kalayan curhat dua kali, éta tiasa ngaluarkeun uap cai langkung gancang sareng ngambekan langkung lancar.
Desain panyalindungan unsur saringan, tiasa ngirangan polusi langsung tina unsur filter, dina waktos anu sami, tiasa langsung mensterilisasi topéng, manjangkeun panggunaan sepuh elemen filter!
** Desain ultra-hampang, henteu sieun gampang kesang sareng seueur latihan pikeun murid sareng murangkalih, cocog pikeun pakean anu lami.
Saran pikeun panggunaan topéng:
Cangkang sareng komponenana - rutin ngabersihkeun atanapi ngaleungitkeun permukaan topéng kalayan alkohol.
Unsur filter - disarankeun pikeun ngaganti unggal 3 dugi ka 7 dinten. Cabut elemen saringan lami sareng alungkeun. Teras bilaskeun sakumna topéng ku cai sareng ganti ku unsur saringan énggal.
Tag Panas: Topeng anu tiasa dianggo deui pikeun murangkalih, Cina, Pabrikan, Pamasok

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码