View as  
 
  • Topéng sawawa
    Kusabab desain klep hawa hiji arah, perméabilitas hawa langkung saé tibatan topeng biasa waé sareng cocog pikeun pakean jangka panjang
    Cabut unsur saringan sareng éta tiasa disterilkeun ku ngagolak atanapi alkohol. Ngan ukur 7 dinten ngagentos elemen panyaring sakali topéng dianggo teras-terasan, anu langkung saé tibatan KN95 produk anu saé, biaya panggunaan sadidinten henteu langkung ti 0.2 yuan, hemat. (Produkna disayogikeun ku 10 elemen filter)

  • Barudak masker rupa
    Produk ngadopsi desain hisap sareng pipisahan, hawa disaring di tengah, aliran hawa medar sacara teu langsung dina dua sisi, anu nyerep kalayan lancar sareng nyegah inti saringan tina najisna.
    Kusabab panggunaan desain klep hiji arah, breathability dibandingkeun topeng umum sakali waktos langkung cocog pikeun dipakena pikeun waktos anu lami.

  • Awak utama produk didamel tina PP, katapel didamel tina waja spring galvanis, sareng jepitan sirah didamel tina TPR lemes.
    Bagéan palastik lemes tina cuk produk tiasa ngirangan ciwit sareng henteu ngaruksak baju nalika baju dicapit.

  • Awak utama produk didamel tina PP, katapel didamel tina waja plastik POM, sareng posisi clamping sirah didamel tina TPR lemes.
    Bagéan palastik lemes tina cuk produk tiasa ngirangan ciwit sareng henteu ngaruksak baju nalika baju dicapit.

  • Parantos aya kasur atanapi Simmons nyarankeun ketebalan anu pas tina 3-5CM
    Kandel anu disarankeun tina Simmons Coir pikeun kandel handap nyaéta 7-15CM
    Kandel anu disarankeun tina kai atanapi ranjang rorongkong nyaéta 10-20CM

  • Bantal silikon dirancang dumasar kana prinsip Ergonomics
    Produk ieu tiasa dikumbah, dikumbah mesin, disinféksi suhu luhur, ngantep kaséhatan anjeun bebas hariwang.
    Produk ieu baktéri, baktéri, buktéri, non-deformasi, anti sepuh.

 12345...6