Inpormasi industri

Penting pisan perjalanan - Gantung tilepan anu tiasa ditarik

2020-10-28

Naha anjeun kantos dina kaayaan anu hoyong ngagantungkeun baju pikeun garing iraha waé, tapi gantungan baju nganggo seueur teuing rohangan.Ieu dimana tehgantungan ngalipetdimaénkeun, sareng sadaya masalah ieu tiasa direngsekeun.Gantungan tilepankaunggulan: ékspansi bébas sareng pas taktak, taktak desain lemes, henteu gampang pikeun mungkus juru;Melu ngagantung pikeun ngahémat rohangan, baju teu paduli sabaraha ogé moal ngaco.Henteu ngan ukur anjeun iinditan, tapi anjeun ogé tiasa ngosongkeun papakéan anjeun ku ngantepkeun di bumi.