Inpormasi industri

Naon kasur silikon? Naha goréng pikeun anjeun?

2020-10-28

Kalayan ningkatna standar hirup jalma, kaséhatan bobo na ogé langkung penting.From the previous palm mattress, spring mattress to the current kasur silikon, latex mattress, water mattress and so on. Hayu urang pendakkasur silikondinten ayeuna.

Silika gélmangrupikeun panyerepan kejutan anu hadé.Silikon nyerep dampak lajeng lalaunan ngaleupaskeun.Ngagunakeun sipat ieu nganggo gél silika dina kasur bakal aya pangaruh ngaleungitkeun tekanan.Salaku tambahan, karasa sareng kalembutan gél silika bakal robih dina suhu anu bénten (panas janten lemes sareng tiis janten karasa).Awak dipikaterang ngagaduhan bentuk S anu rada melengkung tibatan garis lempeng, sareng bobo sareng pingping pageuh dina kontak sareng kasur, sedengkeun pingpingna rada jarak tina kasur kusabab lengkungan awak, janten daerahna ngadukung pingping langkung luhur, ngalemeskeun silikon di daérah éta.The temperature at the waist is lower because of a slight gap, which makes the silicone here harder. Through this change, the kasur silikon will achieve the effect of sculpting the body curve.

Kauntungannanakasur gél silikanyaéta: sacara otomatis ngaluyukeun kana tingkat anu paling merenah pikeun lemes sareng karasa awak manusa, ngaleupaskeun tekanan awak sacara komprehensif, pasihan awak masing-masing bagian dukungan lengkep sareng dukungan anu raoseun.Anu ngarugikeunana nyaéta kusabab silikon dianggo dina kasur ngan sababaraha taun ka pengker, umur hirupna pasti henteu dipikaterang, tapi tés laboratorium nunjukkeun yén éta tiasa lami tujuh dugi dalapan taun.Mésér kasur numutkeun paménta na milih sareng mésér, henteu katingali dina permukaan hungkul, anu paling diperhatoskeun nyaéta bahan kualitatif, mésér nganggo lami upami henteu nyababkeun ngarugikeun awak awak manusa.