Inpormasi industri

Dina umur sabaraha hiji budak tiasa mimiti nganggo bantal?

2020-10-27
"Sabaraha yuswa anak pikeun ngamimitian nganggo bantal?" Topikna parantos janten topik anu panas di dunya parenting. Kulawarga kami ampir-hampir ngamimitian perang sipil kusabab masalah ieu kamari, nalika kuring gaduh bantosan pisan ngeunaan keukeuh indung kuring yén orok kedah di kasur ku umur tilu bulan sareng nyentak pandangan kolotna anu salah arah. Tangtosna, anu terakhir atanapi indung kuring pikeun "Anjeun sanés kuring diasuh kitu? Meunang kemenangan longsor. Kuring henteu daék éléh, jadi kuring kedah serius ngajelaskeun ka anjeun sudut pandang anu leres.
Aya tilu akun anékdot masalah ieu. Hiji, nembé dilahirkeun tiasa nyandel anduk leutik, masihan kaleuleuwihan; Kadua, anak tiasa nganggo éta saatos 3 bulan; Katilu, barudak tiasa dianggo dina yuswa 6 bulan.
Henteu salah sahiji di luhur leres. Hiji-hijina patokanna nyaéta anak tiasa calik nyalira. Nalika murangkalih tiasa nganggo bantal, henteu tiasa ningali 3 bulan, 6 bulan naon, éta henteu mayar gajih, anjeun kedah nyiwit sakedik, tapi ningali kamekaran anak. Upami murangkalih henteu peryogi sepuh pikeun ngabantosan anjeunna cicing waé, anjeunna tiasa nyobaan bantal. Éta henteu saé pikeun masihan bantal ka anak teuing dini. Kusabab beuheung déwasa gaduh bentuk melengkung disebut "beuheung dibengkokkeun," bantal ngeusi rohangan éta, janten langkung gampang bobo sareng napas. Tapi pikeun orok, lengkungan serviksna teu acan kabentuk, tulang tonggong serviks ampir lempeng, teu aya rohangan sapertos kitu, anjeun maksakeun bantal, éta gampang pikeun neken saluran pernapasan.

Dipaksa bantal, ah anu paling nyerepkeun. Kersa budakna anu diutamakeun heula di dunya ieu, kecuali masihan artos tanpa idin ti pihak anu sanés, hal-hal sanés kedah ngémutan parasaan ti pihak anu sanés, anak anu nganggo bantal nyaéta alesan anu sami. Anjeun tiasa milarian tanda yén anak anjeun peryogi bantal, sapertos bantal, bonéka, anduk, baju, atanapi bantal dina panangan atanapi suku déwasa.

Jangkungna leres penting pikeun barudak. Pikeun barudak di handapeun umur 3 taun, langkung pantes pikeun nempatkeun bantal ka budak, jangkungna bantal sakitar 1cm. Ieu ngan ukur standar umum, numutkeun kaalusan sareng katahanan tina bantal, urang tiasa nganggo cara anu langkung intuitif pikeun nangtoskeun jangkungna bantal anu pas.