Inpormasi industri

Naha bantal pikeun sirah atanapi kanggo beuheung?

2020-10-26

Sawawa kedah bobo sakitar tujuh dugi salapan jam sapoé. Kalayan kecap séjén, sapertilu kahirupan dibéakkeun dina bobo. Tulang tonggong cervix anjeun, di sisi anu sanésna, nyéépkeun sakitar sapertilu waktuna nganggo bantal. Naon cara anu leres pikeun nganggo bantal? Nganggo bantal anu salah tiasa balukarna serius.

Mimiti, spondylosis serviks.

Upami urang nganggo bantal anu luhur teuing nalika bobo, éta sami sareng kapaksa nurunkeun sirah salami prosés bobo. Dina jangka panjang, éta bakal ngalempengkeun kelengkungan fisiologis tulang tonggong serviks, nyababkeun karuksakan sareng gampang nyababkeun spondylosis serviks.

Kadua, uteuk ngaleutikan.

Pikeun waktos anu lami, sirah bakal dina kaayaan teu cekap pisan getih sareng oksigénna pikeun waktos anu lami, anu bakal mangaruhan metabolisme sél otak sareng ngakibatkeun leungitna ingetan, sareng jalma umur tengah sareng manula bakal pikun otak sareng atrofi otak sateuacanna.

Katilu, maot ngadadak.

Bantal henteu masuk akal ogé mangrupikeun faktor penting anu nyababkeun panyakit kardiovaskular sareng serebrovaskular, perdarahan otak, stroke serebral sareng panyakit bahaya anu sanés. Bantal anu teu munasabah, tiasa nyababkeun iskemik cerebral, nyababkeun tatu otak, dina waktos anu sami naek tekanan darah, laju jantung ngagancangkeun, ngajantenkeun jantung ischemia, hypoxia, sareng panyakit parah bahkan nyababkeun maot.
Kaopat, éta mangaruhan pernapasan.

Bantal anu handap teuing bakal ngakibatkeun suplai getih manusa henteu rata, gampang nyababkeun kamacetan sareng pembengkakan mukosa nasal. Mukosa nasal sénsitip sareng ngabareuhan tiasa ngaganggu napas.

Kalima, kaleungitan visi.

Anu seueur jalma henteu terang nyaéta ngagunakeun bantal anu salah aya hubunganana sareng panon anjeun. Nalika tulang tonggong serviks teu tiasa ngajaga kelengkungan alamna, éta tiasa neken saraf optik. Hasil akhirna: goréng paningali, sieun ku cahaya, cimata, nyeri panon sareng, dina kasus anu parah, lolong.
Kagenep, hipertensi.

Kagungan jinis tekanan darah tinggi pikeun nyebut "beuheung jinis darah tinggi", éta bantal henteu pantes sababna. Disebut hiperténsi cervix, salaku akibat tina komprési serviks arteri karotid, laju aliran getih lambat, hasilna ningkat tekanan .Kiwari, beuki seueur kasus tekanan darah tinggi di nonoman. Di sagigireun maénkeun hénpon, éta ogé aya hubunganana sareng bantal anu salah.
Katujuh, taktak kaku.

Bantalna teuing tinggi, tiasa ngajantenkeun kacapean otot kacapean tatu sareng ligamen tarik galur, ngahasilkeun konvulsi, peradangan ngantosan, muncul gejalana sapertos nyeri beuheung sareng taktak, rami leungeun, pusing.

Kadalapan,insomnia.

Numutkeun kana panilitian, 150 juta tina 600 juta insomniak di dunya kapangaruhan ku bantal anu teu raoseun, sareng bantal anu teu ilmiah mangrupikeun nomer hiji anu nyababkeun gangguan bobo. Bantal biasa kusabab bahanna kualitatif, jinis bantal, derajat lemes sareng keras henteu ilmiah, tiasa nyababkeun cerebrum nawiskeun kacukupan getih, mangaruhan régulasi saraf pusat tidur langsung, ngahasilkeun gangguan morpheus, jalma anu serius tiasa nyababkeun insomnia jangka panjang sareng biasa.
Njero,ngorondang.

Sababaraha jalma resep bobo tanpa bantal. Jalma ngagolér deui teuing, gampang muka napas sungut, teras ngahasilkeun sungut garing, létah garing, nyeri tikoro sareng fenomena dengkur. Upami anjeun gampang bobo dina tonggong anjeun, anggo bantal sakitar 8 dugi 13 séntiméter jangkungna, sakitar jangkungna tinju anjeun, sareng tempatkeun bantal anu sanés dina tuur anjeun pikeun nyéépkeun tekanan dina tulang tonggong anjeun. Upami anjeun biasa bobo di sisi anjeun, jangkungna bantal kedahna sami sareng lébar taktak anjeun, anu 13 dugi 16 cm, sahingga tulang tonggong serviks sareng lumbar vertebrae aya dina sakitar tingkat anu sami.