Inpormasi industri

Naha anjeun keukeuh nganggo masker

2020-10-26

Dina taun 2020, kusabab pangaruh epidemi éta, kahirupan sareng padamelan masarakat pasti bakal robih. Malah dina mangsa Pésta Musim Panas anu panas sateuacanna, jalma-jalma kedah nyumput di bumi. Tapi salaku akibat tina wabah ieu, sakumna nagara parantos ngahiji janten hiji. Sabaraha dokter sareng perawat anu teu liren sakedap, sareng sabaraha prajurit tetep tugas! Taun ayeuna, kami ngandelkeun usaha sadayana pikeun salamet, tapi kami henteu gampang ngaleupaskeun topeng kami.

Zhong Nanshan: Cina masih nyanghareupan tantangan gelombang kadua COVID-19!

Novel Coronavirus Immunology teu acan disiapkeun di Tiongkok, sareng résiko tina wabah kadua masih luhur sareng henteu kedah sugema, Dr. Nanshan Zhong nyarioskeun dina wawancara video sareng CNN tanggal 16 Méi. "Ku teu sangka éta kaayaan di Cina langkung optimis tibatan di sababaraha tempat di luar negeri dina tahap ieu, "saur Zhong." Kaseueuran urang Tionghoa masih novel Coronavirus rentan sabab teu ngagaduhan kekebalan anu cukup. "Mr Zhong nyarios yén anjeunna" kaget "ku jumlah inféksi sareng maotna di Amérika Serikat, sareng nyatakeun yén sababaraha pamaréntahan Kulon henteu nganggap serius wabah éta di awalna. "Saur kuring sababaraha nagara Éropa, sareng kamungkinan Amérika Serikat, salah panginten virus anu sapertos influenza."

Akademisi Zhang Boli: Topéng masih kedah nganggo sataun!

Tanggal 16 Méi, hashtag "Zhang Baili tetep henteu tiasa ngaleupaskeun topéngna dina sataun" janten milarian populér di Weibo. Ngomong dina Kuliah Terbuka CCTV, Zhang Boli, anggota kelompok ahli Grup Bimbingan Pusat pikeun pencegahan wabah sareng kontrol, akademi Akademi Téknik Tiongkok, sareng Présidén Universitas Tianjin Kedokteran Tradisional Cina, miélingkeun yén topéng moal dihapus dina sataun. Zhang Said: "Tina sudut pandang ayeuna, hubungan antara makuta anyar sareng hawa henteu pati jelas. Janten nagara sapertos Indonésia sareng India panas pisan, tapi ayeuna seueur nginféksi. Sanaos épidemina terkendali, sigana mah tetep bakal nganggo topéng. Éta kabiasaan pisan ngabentuk. Kuring henteu "Kami pikir kami moal tiasa angkat dina sataun, sahenteuna dugi ka taun ayeuna. Urang kedah siap-siap dina éta."

Zhang Wenhong: Epidemi global tiasa neraskeun hiji atanapi dua taun.

Zhang Wenhong, diréktur departemén Panyakit tepa di Rumah Sakit Huashan anu aya hubunganana sareng Universitas Fudan, ngawartoskeun ka Daily People dina 23 Méi yén wabah éta henteu acan réngsé, sareng wabah di sakumna dunya tiasa neraskeun hiji dugi ka dua taun. "Éta panginten butuh hiji nepi ka dua taun pikeun dunya pulih, "saur Zhang. "Butuh tilu bulan atanapi bahkan tilu bulan pikeun sadayana dunya dihurungkeun deui. Tanda yén dunya nuju pulih nyaéta urang bakal ngagaduhan seueur kasus impor." Kasus Sporadis bakal janten ciri kahirupan urang taun payun atanapi dua. Anu diinget ku para ahli ieu nyaéta sanaos kaayaan wabah di Tiongkok parantos stabil, wabah sareng panutupan Kota di Shulan, propinsi Jilin ogé nunjukkeun yén sakali wabah éta kajantenan deui, éta bakal gampang nyababkeun wabah kadua coVID -19. Janten kanggo ayeuna, anggo topéng pikeun panangtayungan sapopoe. Tapi naha anjeun janten anu pangpayunna ngaleupaskeun topeng anjeun upami hiji dinten wabah dinyatakeun? Atanapi urang kedah ngantosan sareng anggoana sakedap?