Inpormasi industri

  • Kalayan ningkatna standar hirup jalma, kaséhatan bobo na ogé langkung penting.

    2020-10-28

  • Naha anjeun kantos dina kaayaan anu hoyong ngagantungkeun baju pikeun garing iraha waé, tapi gantungan baju nganggo seueur teuing rohangan.

    2020-10-28

  • "Sabaraha yuswa anak pikeun ngamimitian nganggo bantal?" Topikna parantos janten topik anu panas di dunya parenting. Kulawarga kami ampir-hampir ngamimitian perang sipil kusabab masalah ieu kamari, nalika kuring gaduh bantosan pisan ngeunaan keukeuh indung kuring yén orok kedah di kasur ku umur tilu bulan sareng nyentak pandangan kolotna anu salah arah. Tangtosna, anu terakhir atanapi indung kuring pikeun "Anjeun sanés kuring diasuh kitu? Meunang kemenangan longsor. Kuring henteu daék éléh, jadi kuring kedah serius ngajelaskeun ka anjeun sudut pandang anu leres.

    2020-10-27

  • Dina taun 2020, kusabab pangaruh epidemi éta, kahirupan sareng padamelan masarakat pasti bakal robih. Malah dina mangsa Pésta Musim Panas anu panas sateuacanna, jalma-jalma kedah nyumput di bumi. Tapi salaku akibat tina wabah ieu, sakumna nagara parantos ngahiji janten hiji. Sabaraha dokter sareng perawat anu teu liren sakedap, sareng sabaraha prajurit tetep tugas! Taun ayeuna, kami ngandelkeun usaha sadayana pikeun salamet, tapi kami henteu gampang ngaleupaskeun topeng kami.

    2020-10-26

  • Hiji jalma déwasa kedah bobo sakitar tujuh dugi salapan jam sapoé. Kalayan kecap séjén, sapertilu kahirupan dikaluarkeun dina bobo. Tulang tonggong cervix anjeun, di sisi anu sanésna, nyéépkeun sakitar sapertilu waktos na nganggo bantal.

    2020-10-26

  • Cina mangrupikeun nagara munggaran di dunya anu nganggo masker. Jaman baheula, pikeun nyegah pencemaran debu sareng napas, jalma-jalma di pengadilan mimiti nutupan sungut sareng irung ku selendang sutra. "Mencius · Ti Low" catetan: "Xi Zi najis, maka jalma sadayana nutupan irung sareng lulus.

    2020-10-24

 1