Kapang suntik
  • Air ProKapang suntik
  • Air ProKapang suntik
  • Air ProKapang suntik
  • Air ProKapang suntik
  • Air ProKapang suntik

Kapang suntik

Pangolahan kapang suntik nyaéta pikeun nambihan palastik kana kapang, teras kapang sapanjang dua sumbu nangtung terus muter sareng pemanasan, kapang plastik dina aksi gravitasi sareng panas, sacara bertahap palapis seragam, lebur adhesion dina rongga permukaan sadayana, ngabentuk bentuk anu diperyogikeun, pikeun niiskeun sareng ngawangun sistem.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Kapang suntik
Kapang suntik processing is to add plastic into the mold, and then the mold along the two vertical axis constantly rotating and heating, the plastic mold in the action of gravity and heat, gradually uniform coating, melting adhesion on the cavity of the entire surface, forming the required shape, for cooling and shaping the system.
Kaunggulan kinerja produk cetak suntikan:
Mimiti, kualitas penampilan, kaasup integritas, warna, gloss;
Kadua, katepatan antara dimensi sareng posisi relatif, nyaéta akurasi dimensi sareng akurasi posisi;
Katilu, sipat mékanis, sipat kimia sareng sipat listrik pakait sareng panggunaan, nyaéta fungsina

Tag Panas: Kapang suntik, Cina, Pabrikan, Suplier

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码