Facemask

Kami produsén sareng panyayog kasur gél silika, kapang stamping tiis sareng cetakan paéh di Cina, sareng kami ogé ngagaduhan prosés pangolahan lathe CNC. Kami gaduh téknologi produksi profesional sareng modeu produksi lengkep, kami ngarepkeun nyandak produk sareng jasa kualitas. ka dunya. Punten percanten ka kami ~
View as  
 
  • Topéng sawawa
    Kusabab desain klep hawa hiji arah, perméabilitas hawa langkung saé tibatan topeng biasa waé sareng cocog pikeun pakean jangka panjang
    Cabut unsur saringan sareng éta tiasa disterilkeun ku ngagolak atanapi alkohol. Ngan ukur 7 dinten ngagentos elemen panyaring sakali topéng dianggo teras-terasan, anu langkung saé tibatan KN95 produk anu saé, biaya panggunaan sadidinten henteu langkung ti 0.2 yuan, hemat. (Produkna disayogikeun ku 10 elemen filter)

  • Barudak masker rupa
    Produk ngadopsi desain hisap sareng pipisahan, hawa disaring di tengah, aliran hawa medar sacara teu langsung dina dua sisi, anu nyerep kalayan lancar sareng nyegah inti saringan tina najisna.
    Kusabab panggunaan desain klep hiji arah, breathability dibandingkeun topeng umum sakali waktos langkung cocog pikeun dipakena pikeun waktos anu lami.

  • Awak topéng didamel tina silika gél, anu lemes sareng raoseun
    Topéng topéng beuratna ngan ukur 55 gram, anu hampang sareng bébas tina beban

  • â € ¢ Merk: FA YA â Modél: Penjaga Udara â € ¢ Fungsi: anti halimun, anti catkin, anti lebu sareng anti baktéri â € ¢ Bahan: Silikon ABS + anu ramah pikeun kulit

  • Desain moncong babi, tiasa digodog, gél silika anu ramah kulit, saatos ngagem moal ngagaduhan perasaan burr, kesang moal ngagaduhan rasa teu ngarareunah nempel dina kulit. Kalayan curhat dua kali, éta tiasa ngaluarkeun uap cai langkung gancang sareng ngambekan langkung lancar. Desain panyalindungan unsur saringan, tiasa ngirangan polusi langsung tina unsur filter, dina waktos anu sami, tiasa langsung mensterilisasi topéng, manjangkeun panggunaan sepuh elemen filter!

 1 
Perusahaan éta Facemask kualitas luhur, reputasi anu hadé, sareng jasa anu bijaksana, sareng parantos nampi pujian bulat ti para nasabah di jero negeri sareng luar negeri. Kalayan harga murah, anjeun bakal kéngingkeun Facemask jasa anu hadé. Kalayan "kualitas unggulan matak mérek beredar" salaku tujuan bisnis, mastikeun nerapkeun standar sistem sertifikasi kualitas ISO9001, 9002 ~