Paeh kapang casting
  • Air ProPaeh kapang casting
  • Air ProPaeh kapang casting
  • Air ProPaeh kapang casting
  • Air ProPaeh kapang casting

Paeh kapang casting

Paeh casting kapang mangrupakeun alat pikeun casting bagian logam. Mangrupikeun alat pikeun ngalengkepan prosés paéh dina mesin penempaan paéh khusus. Prosés dasar casting paéh nyaéta sapertos kieu: cairan logam anu munggaran ngeusian rongga kapang ku casting low atanapi speed tinggi

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Paeh kapang casting is a kind of tool for casting metal parts. It is a tool for completing the die casting process on a special die forging machine. The basic process of die casting is as follows: the metal liquid first fills the mold cavity with low speed or high speed casting, and the mold has the active cavity surface, which is forged under pressure with the cooling process of the metal liquid, which not only eliminates the shrinkage cavity and porosity defects of the blank, but also makes the inner structure of the blank reach the broken grain of forging state. The comprehensive mechanical properties of the blank have been improved remarkably.

Paeh kapang casting

1. kapang casting paeh gaduh kacapean panas tinggi, konduktivitas termal, résistansi abrasi, tahan korosi, dampak kateguhan, karasa beureum, demoulding alus, jsb
2. Tilu téknologi anyar pikeun perawatan permukaan cet casting paeh:
(1) Téknologi paningkatan prosés pangobatan panas tradisional;
(2) Téknologi modifikasi permukaan, kalebet perlakuan difusi termal permukaan, fase perobihan fase permukaan, téknologi penguatan percikan listrik, jst.
(3) Téknologi palapis, kalebet plating tanaga listrik, jsb.

3. FAQ
Kontrol suhu permukaan mati penting pisan pikeun produksi casting maot kualitas luhur. Suhu maot casting anu henteu rata atanapi henteu pantes ogé bakal ngakibatkeun henteu stabilitas dimensi casting, casting déformasi nalika prosés produksi, ngahasilkeun tekanan termal, paéh kentel, déprési permukaan, rongga panyusutan internal sareng gelembung panas sareng cacat anu sanés. Nalika bédana suhu kapang ageung, variabel dina siklus produksi, sapertos waktos ngeusian, waktos tiis sareng waktos nyemprot, ngagaduhan tingkat pangaruh anu béda.
1). Garis tiis:
Alesan: Suhu tungtung payuneun sup lebur teuing handap, aya kesan tumpang tindih
Métode paningkatan:
1. Pariksa naha kandel témbokna ipis teuing (desain atanapi ngadamel), daérah anu ipis kedah langsung dieusian
2. Pariksa naha bentukna henteu gampang dieusian; Jauh teuing, daérah anu katutup (sapertos sirip (sirip), tonjolan), daérah anu diblokir, juru bunder alit, sareng sajabana henteu gampang dieusian. Sareng perhatoskeun upami aya iga atanapi bintik tiis
3. Metode nyingkat waktos ngeusian
4. Ngarobih mode ngeusian
5. Cara nambahan suhu kapang
6. Angkat suhu lebur sup
7. Pariksa komposisi alloy
8. Ningkatkeun rute ngewa panginten tiasa ngabantosan
9. Alat vakum tiasa dianggo
2). Rengat:
Alesan:
1. setrés ngaleutikan
2. Maksakeun éjektor atanapi flange pikeun rengat
Cara pikeun Ngaronjatkeun:
1. Langkung juru bunderan
2. Pariksa tempat panas
3. Parobihan waktos tekanan (mesin kamar tiis)
4. Ningkatkeun atanapi ngirangan waktos clamping
5. Ningkatkeun gambar Angle
6. Tambahkeun pin ejector
7. Pariksa kapang pikeun misalignment na deformasi
8. Pariksa komposisi alloy
3). Porositas:
Alesan:
1. Hawa dicampurkeun sareng sup dilebur
2. Sumber gas: lebur, dina pipa, dina kapang, agén pelepasan
Métode paningkatan:
1. Kacepetan laun sedeng
2. Pariksa naha lumpatna lancar sareng daérah cross-sectional turun
3. Pariksa yén daérah palabuhan kabur cukup ageung, yén éta diblokir, sareng yén éta aya dina keusikan akhir
4. Pariksa naha agén pelepasan disemprot teuing sareng suhu kapang teuing kirang
5. Anggo vakum
4). Érosi kavitasi:
Kusabab: Kusabab réduksi tekanan dumadakan, gas dina sup cair ujug-ujug ngalegaan, mangaruhan kapang, ngabalukarkeun karusakan kapang
Métode paningkatan:
Daérah cross-sectional tina alur aliran henteu kedah robih pisan
5). Rongga nyusut:
Alesan: Nalika logam padet tina cair kana padet, éta nyandak kirang tina rohangan. Upami teu aya suplement logam, rongga shrinkage bakal kabentuk, anu biasana lumangsung di tempat padet anu rada laun
Métode paningkatan:
1. Ningkatkeun tekanan
2. Ngarobih suhu kapang. Pendinginan lokal, agén pelepasan semprot, ngirangan suhu kapang ,. Kadang-kadang anjeun ngan ukur ngarobih tempat rongga nyusutan, sanés rongga nyusut
6). Mesék:
Alesan:
1. Modeu keusikan anu goréng hasilna tumpang tindih tina sup cair
2. Deformasi kapang nyababkeun lebur sup tumpang tindih
3. Éloksida kalebetkeun
Métode paningkatan:
1. Pindah kana speed tinggi mimiti
2. Singkat waktos ngeusian
3. Ngarobih mode ngeusian, posisi gerbang sareng kecepatan gerbang
4. Pariksa naha kakuatan kapang cekap
5. Pariksa naha pin mati alat dina kaayaan alus
6. Pariksa kaasup oksida
7). Bélows:
Alesan: Lapisan mimiti sup lebur tiis tiis dina permukaan, sedengkeun lapisan kadua gagal ngalebur lapisan anu munggaran, tapi aya cukup fusi, hasilna béda jaringan
Métode paningkatan:
1. ningkat mode ngeusian
2. Singkat waktos ngeusian
8). Liang disababkeun ku aliran goréng:
Alesan: Sup molten ngalir teuing lalaunan, atanapi teuing tiis, atanapi modeu keusikan goréng, janten aya liang dina sendi logam padet
Métode paningkatan:
1. Sarua sareng paningkatan garis tiis
2. Pariksa naha suhu leburna stabil
3. Pariksa naha keusikan suhu kapang anu stabil
9). Liang dina permukaan perpisahan:
Kusabab: Éta tiasa mangrupikeun rongga atanapi liang blowhole
Métode paningkatan:
1. Dina kasus panyusutan, ngirangan ketebalan gerbang atanapi kaleuleusan ketebalan inlet sumur
2. Gerbang tiis
3. Upami aya liang hawa, perhatoskeun knalpot atanapi entrainment hawa
10). Lampu kilat:
Alesan:
1. gaya clamping teu cukup
2. kapang henteu nutup leres
3. Kurangna kakuatan kapang
4. Sup lebur panas teuing
11). Nyusut kana:
Kusabab: Shrinkage lumangsung handapeun permukaan sapotong
Métode paningkatan:
1. Sarua salaku padika pikeun ningkatkeun rongga panyusutan
2. Pendinginan lokal
3. Panaskeun sisi séjén
12). Déposisi karbon:
Kusabab: Ngaleupaskeun agén atanapi pangotor sanés akumulasi dina kapang.
Métode paningkatan:
1. Ngurangan volume sékrési sékrési
2. Suhu kapang anu langkung luhur
3. Pilih agén pelepasan anu cocog
4. Anggo cai lemes pikeun éncér agén pelepasan
13). Gelembung:
Kusabab: Gas kajebak handapeun permukaan casting
Cara pikeun Ngaronjatkeun:
1. Ngurangan entrapment hawa (coporosity)
2. Asik atanapi nyegah suhu kapang anu handap
14). Modeu caket:
Alesan:
1. Séng akumulasi dina permukaan paéh
2. Sup dilebur impinges dina kapang, ngabalukarkeun karuksakan permukaan kapang
Métode paningkatan:
1. Ngurangan suhu kapang
2. Ngurangan kagorengan permukaan
3. Ningkatkeun gambar Angle
4. palapis
5. Ngarobih mode ngeusian
6. Ngurangan kagancangan gerbang
Tag Panas: Paeh casting kapang, Cina, Pabrikan, Suplier

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码