Taros Kami

Dongguan Fuya Hardware & Plastic Products Co., Ltd. mangrupikeun pakakas, plastik, sareng kapang pabrik pamrosésan produk nganggo alat-alat téknologi luhur sareng téknologi mumpuni. Perusahaan ngahususkeun kana desain kapang sareng manufaktur, nyetak suntik, sareng ngolah bagian CNC.

Alamat perusahaan: Kamar 101, Gedong B, No.15 Huabutang, Désa Changan Tang, Kota Dongkeng, Kota Dongguan

Nami perusahaan: Dongguan FUYA METAL & Plastik Produk Co., Ltd.

Surélék: wjhy6688@163.com

Nomer telepon ngahubungi: + 86-18938236710

Wechat: wj18938236710

QQ: 1006236025

Punten kersa ngahubungi kami ~

Kirim Inquiry



验证码,看不清楚?请点击刷新验证码