Stamping kapang kapang
  • Air ProStamping kapang kapang
  • Air ProStamping kapang kapang
  • Air ProStamping kapang kapang

Stamping kapang kapang

Paeh stamping tiis mangrupikeun jenis paéh, anu nerapkeun gaya deformasi kana logam lambar jero dina suhu kamar. Mangrupikeun alat khusus pikeun kéngingkeun bentuk, ukuran sareng kinerja sababaraha bagéan produk ku nerapkeun gaya deformasi dina suhu kamar kana mesin tekanan.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Stamping tiis paéh is a kind of die, which applies deformation force to the inside sheet metal at room temperature. It is a special tool for obtaining certain shape, size and performance of product parts by applying deformation force at room temperature to the pressure machine.

Stamping tiis paéh

1. Bérés luhur sareng akurasi dugi ka 0,01 mm


2. kustomisasi ngolah: Leres

Target: logam
Jenis prosés: Paéh kosong
Wengkuan aplikasi: mobil, tuangeun, alat bumi, perawatan médis, éléktronika, kabutuhan sadidinten, telepon sélulér, karajinan tangan, barang pecah belah, potongan manik
Jenis kombinasi prosés: prosés tunggal maot
Parabot ngolah utama: CNC, motong kawat, mesin pangeboran, mesin panggilingan, mesin grinding, bor rocker, mesin bubut, jsb
Kuantitas paranti ngolah: 30
Bahan kapang: SKD11, DC53, CR12MOV, CR12,45 # waja sareng baja kapang kualitas luhur anu sanés

3. Perusahaan gaduh sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng prosés téknologi canggih, padamelan anu saé dibayar dina sababaraha taun pangalaman dina ngembangkeun kapang, desain, tanaga ahli téknis sareng téknis sareng set pusat mesin, mesin panggilingan, mesin motong kawat edm , mesin pangeboran radial, coét permukaan, bubut, mesin punch, mesin shearing, mesin bending, mesin tarik hidrolik sareng alat-alat mesin presisi anu sanés, tiasa numutkeun gambar atanapi sampel, dina standar biaya anu wajar, pikeun desain pelanggan ngahasilkeun kapang anu nyugemakeun, sareng kedah janten kabutuhan pelanggan, tepat waktuna tindak lanjut. Perusahaan tiasa nyayogikeun jasa pikeun ngolah produk saatos kapang disesuaikan.

Tag Panas: Stamping kapang kapang, Cina, Pabrikan, Suplier

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码