Mesin panggilingan CNC
  • Air ProMesin panggilingan CNC
  • Air ProMesin panggilingan CNC
  • Air ProMesin panggilingan CNC
  • Air ProMesin panggilingan CNC

Mesin panggilingan CNC

Wangun permukaan mesin panggilingan CNC umumna diwangun ku garis lempeng, busur atanapi kurva anu sanés. Operator mesin panggilingan umum numutkeun sarat desain. Terus ngarobah posisi relatif antara cutter sareng workpiece, teras ku speed panggilingan anu dipilih, supados cutter dina motong workpiece, anjeun tiasa ngolah sababaraha rupi bentuk workpiece.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Mesin panggilingan CNC surface shape is generally composed of straight lines, arcs or other curves. Common milling machine operators according to the design requirements. Constantly changing the relative position between the cutter and the workpiece, and then with the selected milling speed, so that the cutter on the workpiece cutting, you can process a variety of different shapes of the workpiece.

Mesin panggilingan CNC
1. Mesin panggilingan CNC is on the basis of the development of a general milling machine automatic processing equipment, the two processing technology is basically the same, the structure is also some similar. Mesin panggilingan CNCs are divided into two categories without and with the knife library. Mesin panggilingan CNC with cutter base is also called machining center.
2. The size of the smaller lifting table Mesin panggilingan CNC, the width of the table is more than 400mm, it is most suitable for the processing of small and medium-sized parts and complex shape surface profile milling task. Large specifications such as gantry type milling machine, table in 500-600mm above, used to solve the processing needs of large complex parts.
3. Mesin panggilingan CNC processing
Akurasi posisi koordinat gerak liniér na nyaéta 0,04 / 300mm, akurasi posisi anu diulang nyaéta 0,025mm, sareng presisi panggilingan nyaéta 0,035mm.

Advantages of Mesin panggilingan CNC
1. Adaptasi sareng kalenturan anu saé dina ngolah bagian, tiasa ngolah bagian kalayan bentuk kontur khusus atanapi kontrol ukuranana sesah, sapertos bagian kapang, bagian cangkang, jst;
2. Mampuh ngolah bagian anu teu tiasa diolah atanapi sesah diolah ku alat mesin biasa, sapertos bagian kurva kompléks anu dijelaskeun ku modél matématika sareng bagéan permukaan luar tilu-diménsi;
3. Tiasa ngolah bagian-bagian anu kedah diolah ku sababaraha prosés saatos posisi clamping tunggal;
4. Precision pamrosésan tinggi, kualitas pamrosésan anu stabil sareng andal, pulsa sami sareng alat kontrol NOMERIS umumna 0,001mm, sistem kontrol numeris presisi tinggi tiasa dugi ka 0,1 m, sajaba ti éta, pamrosésan kontrol numeris ogé ngajauhkeun operasi kasalahan operator;
5. Gelar produksi otomatis otomatis tiasa ngirangan intensitas tenaga kerja operator. Kondusif pikeun manajemén produksi otomatisasi;
6, high production efficiency, Mesin panggilingan CNC generally does not need to use special fixture and other special process equipment, in the replacement of the workpiece just need to call stored in the CNC machining program, clamping tools and tool data can be adjusted, thus greatly reducing the production cycle. Secondly, Mesin panggilingan CNC with milling machine, boring machine, drilling machine functions, so that the process highly concentrated, greatly improve the production efficiency. In addition, Mesin panggilingan CNC spindle speed and feed speed are continuously variable, so it is conducive to choose the best cutting parameters;

The size of the smaller lifting table Mesin panggilingan CNC, the width of the table is more than 400mm, it is most suitable for the processing of small and medium-sized parts and complex shape surface profile milling task. Large specifications such as gantry type milling machine, table in 500-600mm above, used to solve the processing needs of large complex parts.





Mesin panggilingan CNC processing part is the surface profile, according to the geometric shape of the surface should choose two coordinate linkage and three coordinate linkage system. Also according to the parts processing requirements, on the basis of the general Mesin panggilingan CNC, increase the NUMERICAL control indexing head or CNC rotary table, the machine tool system for the four coordinates of the NUMERICAL control system, can be processed spiral groove, blade parts.
Tag Panas: Mesin panggilingan CNC, Cina, Pabrikan, Pamasok

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码