Mesin bubut CNC
  • Air ProMesin bubut CNC
  • Air ProMesin bubut CNC
  • Air ProMesin bubut CNC
  • Air ProMesin bubut CNC
  • Air ProMesin bubut CNC
  • Air ProMesin bubut CNC

Mesin bubut CNC

Mesin lathe CNC mangrupikeun jinis mesin tinggi-bagian tina bagian-bagian hardware anu presisi. Tiasa ngolah sababaraha jinis bahan, aya 316, 304 stainless steel, baja karbon, baja campuran, alloy aluminium, alloy seng, alloy titanium, tambaga, beusi, plastik, akrilik, POM, UHWM sareng bahan baku anu sanés, tiasa diolah janten kuadrat, buleud kombinasi bagian struktur kompléks.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Mesin bubut CNC is a kind of high-tech machining of precision hardware parts. Can process various types of material, there are 316, 304 stainless steel, carbon steel, alloy steel, alloy aluminum, zinc alloy, titanium alloy, copper, iron, plastic, acrylic, POM, UHWM and other raw materials, can be processed into square, round combination of complex structure parts. With a variety of high precision, large, medium - batch machine parts processing, precision parts processing features. Product precision is up to 0.002mm,

Mesin bubut CNC

1. Mesin bubut CNC is an effective way to solve the problems of various, small batch, complex shape and high precision of aerospace parts and realize efficient and automatic machining.

2. Produk perusahaan nutupan mesin, éléktronika, semikonduktor, alat komunikasi, kapang, otomatisasi alat produksi khusus sareng bidang sanés. Kalayan sababaraha jinis mesin presisi tinggi, ageung, sedeng - pengolahan bagian mesin, fitur pamrosésan bagian presisi. Precision produk dugi ka 0,002mm, saluyu sareng ISO, ASME, DIN, JIS sareng sistem kualitas anu sanés.

3. Pangolahan bagian sacara efektif tiasa ningkatkeun produktivitas tenaga kerja, ningkatkeun kaluaran, ngagaduhan kauntungan ékonomi anu langkung luhur sareng ngirangan biaya perusahaan. Ngolah bagian ogé tiasa ningkatkeun kaayaan damel, ngirangan intensitas tenaga kerja, nyingkat jam tenaga kerja, sareng ningkatkeun produksi beradab. Salaku tambahan, pamrosésan bagian tiasa ngirangan padamel produksi, daérah bengkel, nyingkat siklus produksi, ngirangan biaya produksi sareng ngahémat énergi, janten pamrosésan bagian tiasa nguntungkeun.

4. Rincian Produk 300W LED Street Light




5. Parabot ngolah: badag gantry CNC (2500 * 1800) susunan; CNC ageung (1600 * 900); Opat sumbu kakaitna CNC (800 * 500, diaméter 300) langkung ti; Speed ​​tinggi CNC (600 * 400); Langkung ti 850CNC (800 * 500); 650CNC (600 * 500); Ampir 100 sét alat-alat mesin bantu, sapertos mesin bubut biasa, mesin panggilingan biasa, pabrik pesawat anu dioperasikeun ku tangan, motong linier, mesin panyiri, jst.



6. Mesin akurasi: ± 0,01mm, concentricity nyaéta 0,005mm; Paralelisme = 0,003mm; Vertikalitas sumping 0,003 mm
Kontrol kualitas: kualitas produk stabil, kualitas layanan anu saé, kapuasan pelanggan.
Standar pangiriman: A, nyumponan sarat gambar; B. Minuhan sarat rutin konsumén; C, minuhan standar pengiriman.





Tag Panas: Mesin lathe CNC, Cina, Pabrikan, Suplier

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码