Klip

Kami produsén sareng panyayog kasur gél silika, kapang stamping tiis sareng cetakan paéh di Cina, sareng kami ogé ngagaduhan prosés pangolahan lathe CNC. Kami gaduh téknologi produksi profesional sareng modeu produksi lengkep, kami ngarepkeun nyandak produk sareng jasa kualitas. ka dunya. Punten percanten ka kami ~
View as  
 
  • Awak utama produk didamel tina PP, katapel didamel tina waja spring galvanis, sareng jepitan sirah didamel tina TPR lemes.
    Bagéan palastik lemes tina cuk produk tiasa ngirangan ciwit sareng henteu ngaruksak baju nalika baju dicapit.

  • Awak utama produk didamel tina PP, katapel didamel tina waja plastik POM, sareng posisi clamping sirah didamel tina TPR lemes.
    Bagéan palastik lemes tina cuk produk tiasa ngirangan ciwit sareng henteu ngaruksak baju nalika baju dicapit.

  • Kategori produk Rak gantung Merk FuyaImpor atanapi henteu? Gaya rak pangeringan Jenis tetep Bahan Plastik + kaén Perusahaan atribut Diproduksi ku nyalira + dijual nyalira Tempat produksi Dongguan Tiasa dilipet Tiasa

  • Paké baju dua warna umumna diwangun ku dua buah anu nentang anu ngalangkungan fulcrum sareng nganggo cinyusu pikeun ngontrak atanapi ngagedéan. Dua tungtung dibuka sareng tungtung anu sanésna dikencangkeun.

  • Kategori produk Clothespin Diimpor atanapi henteu Merk FuyaMaterial Plastik Murni Plastik bahan énggal 80% - 99% bahan énggal Asal Dongguan

 1 
Perusahaan éta Klip kualitas luhur, reputasi anu hadé, sareng jasa anu bijaksana, sareng parantos nampi pujian bulat ti para nasabah di jero negeri sareng luar negeri. Kalayan harga murah, anjeun bakal kéngingkeun Klip jasa anu hadé. Kalayan "kualitas unggulan matak mérek beredar" salaku tujuan bisnis, mastikeun nerapkeun standar sistem sertifikasi kualitas ISO9001, 9002 ~