Budaya Perusahaan

VisiJanten pamimpin langsing leyuran manufaktur di industri

misi:Janten pilihan anu pangsaéna sareng pasokan pikeun klien

Kauntungan bakat:Tim profesional anu ngahijikeun R&D, desain, manufacturing sareng jasa, didédikasikeun pikeun éksplorasi sareng pamekaran ngolah presisi hardware CNC, ngadamel kapang, ngolah cetakan suntikan, ngolah paéh-casting sareng sagala rupa perlengkapan presisi sareng lapangan manufaktur alat-alat pinter.

Kauntungannana alat:Éta ngagaduhan seueur alat-alat mesin presisi tinggi tina mérek terkenal di dunya, ogé seueur alat uji presisi sapertos proyektor Nikon, altimeter, dua diménsi, tilu diménsi, sareng mikroskop;

Kaunggulan koperasi:kaahlian ahli jero, tim gawé éfisién, kualitas produk unggulan, harga lumayan, ditepikeun ka seuseueurna konsumén. Kuring yakin yén ku hiji tim anu éfisién sareng propésional sareng ngudag kautamaan, anjeun pasti bakal janten mitra pangsaéna perusahaan anjeun kanggo pangembangan sareng kerjasama


Enterprise Culture