Tentang Kami

Dongguan Fuya Hardware & Plastik Produk Co., Ltd. didirikeun taun 2008. Éta mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan. Ruang lingkup bisnis utama perusahaan; plastik, produk rumah tangga, gantungan baju, kait panto, cangkir sedot, klip, kandang listrik, lampiran tampilan, earphone, wilah kipas pendingin, sareng sajabana, pakakas, ngolah aluminium, kasus telepon sélulér, bingkai telepon sélulér, panel listrik, Panas komunikasi tilelep, mesin CNC bagian, jsb.


Fuya Hardware ngagaduhan ampir 100 sét Jepang Tsugami sareng komputer (CNC) mesin péngkolan luhur sareng mesin panggilingan, mesin bubut otomatis presisi sareng alat bantu. Dina raraga ngudag katepatan tinggi pengolahan CNC, perusahaan dilengkepan peralatan pengujian anu canggih sapertos alat ukur kontur, tilu diménsi, dua diménsi, téstis téstés, témpér otomatis infrared, bunderan, kasarna sareng sajabina.


Fuya hardware plastic products machine


Nalika neraskeun ningkatkeun rékayasa sareng kamampuan jasa téknisna, Fuya Hardware ngandelkeun pangalaman produksi sareng manajemén anu euyeub pikeun aktip ngalaksanakeun transformasi ti pabrik pabrik sareng pamekaran téknologi kana lapangan e-commerce, caket nuturkeun pulsa ékonomi pangetahuan sareng ékonomi jaringan , sareng ngupayakeun ngawangun perusahaan jasa téknologi. Sacara sakedik-sakedik ngadegkeun daérah internasional anu museur di daratan Cina sareng ngalegaan ka sadaya penjuru dunya. Narékahan pikeun janten supir utama transformasi industri sareng ningkatkeun di Delta Walungan Mutiara. Nyiptakeun sabab héjo tina "jangka panjang, stabilitas, pamekaran, téknologi sareng internasional"!


Fuya hardware plastic products


Kalayan "kualitas unggulan matak mérek beredar" salaku tujuan bisnis, mastikeun nerapkeun standar sistem sertifikasi kualitas ISO9001, 9002. Ngenalkeun peralatan produksi maju ti Jérman sareng Italia. Produk perusahaan berkualitas tinggi, reputasi anu saé, sareng jasa anu bijaksana, sareng parantos kéngingkeun pujian bulat ti pelanggan di bumi sareng luar negeri ~