Bantalna

Kami produsén sareng panyayog kasur gél silika, kapang stamping tiis sareng cetakan paéh di Cina, sareng kami ogé ngagaduhan prosés pangolahan lathe CNC. Kami gaduh téknologi produksi profesional sareng modeu produksi lengkep, kami ngarepkeun nyandak produk sareng jasa kualitas. ka dunya. Punten percanten ka kami ~
View as  
 
  • Bantal silikon dirancang dumasar kana prinsip Ergonomics
    Produk ieu tiasa dikumbah, dikumbah mesin, disinféksi suhu luhur, ngantep kaséhatan anjeun bebas hariwang.
    Produk ieu baktéri, baktéri, buktéri, non-deformasi, anti sepuh.

  • Bantal silikon didamel tina gél silika alami murni. Bahanna alami pisan sareng ramah lingkungan. Dina waktos anu sasarengan, bantalna henteu polusi sareng henteu toksik, ngagaduhan pangaruh anti alergi, anti mite sareng anti baktéri, sareng henteu hariwang ngeunaan masalah kaséhatan nalika dianggo.
    Bantal silikon didesain numutkeun prinsip ergonomis. Bantal sacara alami tiasa nyocogkeun kurva tina sirah manusa sareng beuheung nalika dianggo, sacara efektif ningkatkeun tekanan tina tulang tonggong serviks sareng lumbar, sareng ngajantenkeun jalma ngarasa raoseun pisan.

  • Nami Merek: FUYParameter produk: â € ¢ Merek: FUYAâ € ¢ No Item .: Dromen 871 8017â € ¢ Umur anu tiasa dianggo: 3-12 taunâ € ¢ Asalna: Daratan Cinaâ € ¢ Propinsi: Provinsi Guangdongâ Kota: Dongguan City

  • Bantal silikon kaséhatan héjo wali amis alami
    Bubuk lemes héjo ékologis I Langit biru

  • Umumna aya tilu jinis inti bantal:
    Bahan butiran: siki pepelakan atanapi cangkang. Kusabab tiasa ngageser sacara bébas, bantal jenis ieu, moal masihan tekanan beuheung orok, sareng tiasa sacara wenang dibéréskeun posisi saré sirah orok, nyegah tersedak. Bahan alami kalayan nyerep beueus anu saé sareng perméabilitas hawa ngagaduhan fungsi promosi kecerdasan sareng uteuk, masagi sirah orok sareng ngamajukeun kamekaran otak orok.

  • Bantal gél silika didamel tina gél silika. Produk inovatif pangénggalna, didamel tina bahan rebound lalaunan, ditutupan ku gél anu janten niis awak nalika murag saré sareng biasa dianggo ngawangun bentuk sirah sareng beuheung.

 1 
Perusahaan éta Bantalna kualitas luhur, reputasi anu hadé, sareng jasa anu bijaksana, sareng parantos nampi pujian bulat ti para nasabah di jero negeri sareng luar negeri. Kalayan harga murah, anjeun bakal kéngingkeun Bantalna jasa anu hadé. Kalayan "kualitas unggulan matak mérek beredar" salaku tujuan bisnis, mastikeun nerapkeun standar sistem sertifikasi kualitas ISO9001, 9002 ~