Kapang anu

Kami produsén sareng panyayog kasur gél silika, kapang stamping tiis sareng cetakan paéh di Cina, sareng kami ogé ngagaduhan prosés pangolahan lathe CNC. Kami gaduh téknologi produksi profesional sareng modeu produksi lengkep, kami ngarepkeun nyandak produk sareng jasa kualitas. ka dunya. Punten percanten ka kami ~
View as  
 
  • Pangolahan kapang suntik nyaéta pikeun nambihan palastik kana kapang, teras kapang sapanjang dua sumbu nangtung terus muter sareng pemanasan, kapang plastik dina aksi gravitasi sareng panas, sacara bertahap palapis seragam, lebur adhesion dina rongga permukaan sadayana, ngabentuk bentuk anu diperyogikeun, pikeun niiskeun sareng ngawangun sistem.

  • Paeh stamping tiis mangrupikeun jenis paéh, anu nerapkeun gaya deformasi kana logam lambar jero dina suhu kamar. Mangrupikeun alat khusus pikeun kéngingkeun bentuk, ukuran sareng kinerja sababaraha bagéan produk ku nerapkeun gaya deformasi dina suhu kamar kana mesin tekanan.

  • Paeh casting kapang mangrupakeun alat pikeun casting bagian logam. Mangrupikeun alat pikeun ngalengkepan prosés paéh dina mesin penempaan paéh khusus. Prosés dasar casting paéh nyaéta sapertos kieu: cairan logam anu munggaran ngeusian rongga kapang ku casting low atanapi speed tinggi

 1 
Perusahaan éta Kapang anu kualitas luhur, reputasi anu hadé, sareng jasa anu bijaksana, sareng parantos nampi pujian bulat ti para nasabah di jero negeri sareng luar negeri. Kalayan harga murah, anjeun bakal kéngingkeun Kapang anu jasa anu hadé. Kalayan "kualitas unggulan matak mérek beredar" salaku tujuan bisnis, mastikeun nerapkeun standar sistem sertifikasi kualitas ISO9001, 9002 ~