Kasur

Kami produsén sareng panyayog kasur gél silika, kapang stamping tiis sareng cetakan paéh di Cina, sareng kami ogé ngagaduhan prosés pangolahan lathe CNC. Kami gaduh téknologi produksi profesional sareng modeu produksi lengkep, kami ngarepkeun nyandak produk sareng jasa kualitas. ka dunya. Punten percanten ka kami ~
View as  
 
  • Parantos aya kasur atanapi Simmons nyarankeun ketebalan anu pas tina 3-5CM
    Kandel anu disarankeun tina Simmons Coir pikeun kandel handap nyaéta 7-15CM
    Kandel anu disarankeun tina kai atanapi ranjang rorongkong nyaéta 10-20CM

  • sepi sareng teu kaganggu
    Salah sahiji masalah anu paling ageung nalika nganggo kasur spring nyaéta nyaéta nalika anjeun ngahurungkeun, bakal aya sora anu ngageleger, sareng jalma anu aya di gigireunana bakal luncat sorangan nalika aranjeunna bangun ... Kasur Lateks moal ngagaduhan kasulitan sapertos kieu, bari sare Dasar teu kaganggu.
    daya tahan luhur
    Silikon henteu gampang dibentuk, sareng umumna henteu masalah bobo salami 10 dugi 15 taun. Tangtosna, aya sababaraha masalah anu kedah diperhatoskeun nalika milih kasur silikon. Salaku conto, naha kandel latex langkung kentel langkung saé? Henteu, tapi kandelna langkung mahal. Upami anjeun henteu ngudag pangalaman bobo anu lemes pisan, biasana kasur latex sakitar 3cm cekap.

  • Parameter produk:
    â € ¢ Merk: FUYA
    â Modél: Kasur silikon lengkep
    â € ¢ Bahan: Silikon
    â € ¢ Ukuran: 1500mm * 2000mm 1800mm * 2000mm
    â € ¢ Kandel: 50mm

 1 
Perusahaan éta Kasur kualitas luhur, reputasi anu hadé, sareng jasa anu bijaksana, sareng parantos nampi pujian bulat ti para nasabah di jero negeri sareng luar negeri. Kalayan harga murah, anjeun bakal kéngingkeun Kasur jasa anu hadé. Kalayan "kualitas unggulan matak mérek beredar" salaku tujuan bisnis, mastikeun nerapkeun standar sistem sertifikasi kualitas ISO9001, 9002 ~