Kapang pakakas

Kami produsén sareng panyayog kasur gél silika, kapang stamping tiis sareng cetakan paéh di Cina, sareng kami ogé ngagaduhan prosés pangolahan lathe CNC. Kami gaduh téknologi produksi profesional sareng modeu produksi lengkep, kami ngarepkeun nyandak produk sareng jasa kualitas. ka dunya. Punten percanten ka kami ~
View as  
 
  • Paeh stamping tiis mangrupikeun jenis paéh, anu nerapkeun gaya deformasi kana logam lambar jero dina suhu kamar. Mangrupikeun alat khusus pikeun kéngingkeun bentuk, ukuran sareng kinerja sababaraha bagéan produk ku nerapkeun gaya deformasi dina suhu kamar kana mesin tekanan.

  • Paeh casting kapang mangrupakeun alat pikeun casting bagian logam. Mangrupikeun alat pikeun ngalengkepan prosés paéh dina mesin penempaan paéh khusus. Prosés dasar casting paéh nyaéta sapertos kieu: cairan logam anu munggaran ngeusian rongga kapang ku casting low atanapi speed tinggi

 1 
Perusahaan éta Kapang pakakas kualitas luhur, reputasi anu hadé, sareng jasa anu bijaksana, sareng parantos nampi pujian bulat ti para nasabah di jero negeri sareng luar negeri. Kalayan harga murah, anjeun bakal kéngingkeun Kapang pakakas jasa anu hadé. Kalayan "kualitas unggulan matak mérek beredar" salaku tujuan bisnis, mastikeun nerapkeun standar sistem sertifikasi kualitas ISO9001, 9002 ~