Mesin panggilingan CNC

Kami produsén sareng panyayog kasur gél silika, kapang stamping tiis sareng cetakan paéh di Cina, sareng kami ogé ngagaduhan prosés pangolahan lathe CNC. Kami gaduh téknologi produksi profesional sareng modeu produksi lengkep, kami ngarepkeun nyandak produk sareng jasa kualitas. ka dunya. Punten percanten ka kami ~
View as  
 
  • Wangun permukaan mesin panggilingan CNC umumna diwangun ku garis lempeng, busur atanapi kurva anu sanés. Operator mesin panggilingan umum numutkeun sarat desain. Terus ngarobah posisi relatif antara cutter sareng workpiece, teras ku speed panggilingan anu dipilih, supados cutter dina motong workpiece, anjeun tiasa ngolah sababaraha rupi bentuk workpiece.

 1 
Perusahaan éta Mesin panggilingan CNC kualitas luhur, reputasi anu hadé, sareng jasa anu bijaksana, sareng parantos nampi pujian bulat ti para nasabah di jero negeri sareng luar negeri. Kalayan harga murah, anjeun bakal kéngingkeun Mesin panggilingan CNC jasa anu hadé. Kalayan "kualitas unggulan matak mérek beredar" salaku tujuan bisnis, mastikeun nerapkeun standar sistem sertifikasi kualitas ISO9001, 9002 ~