Mesin bubut CNC

Kami produsén sareng panyayog kasur gél silika, kapang stamping tiis sareng cetakan paéh di Cina, sareng kami ogé ngagaduhan prosés pangolahan lathe CNC. Kami gaduh téknologi produksi profesional sareng modeu produksi lengkep, kami ngarepkeun nyandak produk sareng jasa kualitas. ka dunya. Punten percanten ka kami ~
View as  
 
  • Mesin lathe CNC mangrupikeun jinis mesin tinggi-bagian tina bagian-bagian hardware anu presisi. Tiasa ngolah sababaraha jinis bahan, aya 316, 304 stainless steel, baja karbon, baja campuran, alloy aluminium, alloy seng, alloy titanium, tambaga, beusi, plastik, akrilik, POM, UHWM sareng bahan baku anu sanés, tiasa diolah janten kuadrat, buleud kombinasi bagian struktur kompléks.

 1 
Perusahaan éta Mesin bubut CNC kualitas luhur, reputasi anu hadé, sareng jasa anu bijaksana, sareng parantos nampi pujian bulat ti para nasabah di jero negeri sareng luar negeri. Kalayan harga murah, anjeun bakal kéngingkeun Mesin bubut CNC jasa anu hadé. Kalayan "kualitas unggulan matak mérek beredar" salaku tujuan bisnis, mastikeun nerapkeun standar sistem sertifikasi kualitas ISO9001, 9002 ~