• Pangolahan kapang suntik sareng pabrikna
  • Anggo topéng sababaraha kali
  • Bantal SILIKON
  • tentang Kami
Dongguan Fuya Hardware & Plastik Produk Co., Ltd. didirikeun taun 2008. Éta mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan. Ruang lingkup bisnis utama perusahaan; plastik, produk rumah tangga, gantungan baju, kait panto, cangkir sedot, klip, kandang listrik, lampiran tampilan, earphone, wilah kipas pendingin, sareng sajabana, pakakas, ngolah aluminium, kasus telepon sélulér, bingkai telepon sélulér, panel listrik, Panas komunikasi tilelep, mesin bagian-bagian CNC, sareng sajabana. Fuzya Hardware ngagaduhan ampir 100 sét Jepang Tsugami sareng komputer (CNC) komputer anu luhur sareng mesin panggilingan, mesin bubut otomatis presisi sareng alat bantu. Dina raraga ngudag katepatan tinggi pengolahan CNC, perusahaan dilengkepan peralatan uji canggih sapertos alat ukur kontur, tilu diménsi, dua diménsi, téstis téstés, téstra otomatis témpér, bunderan, kasarna sareng sajabina. Nalika neraskeun ningkatkeun kamampuan rékayasa sareng téknis na, Fuya Hardware ngandelkeun produksi anu euyeub sareng pangalaman manajemén pikeun aktip ngalaksanakeun transformasi ti pabrik pabrik sareng pamekaran téknologi kana lapangan e-commerce, caket nuturkeun pulsa ékonomi pangetahuan sareng ékonomi jaringan, sareng narékahan ngawangun perusahaan jasa téknologi. Sacara sakedik-sakedik ngadegkeun daérah internasional anu museur di daratan Cina sareng ngalegaan ka sadaya penjuru dunya. Narékahan pikeun janten supir utama transformasi industri sareng ningkatkeun di Delta Walungan Mutiara. Nyiptakeun sabab héjo tina "jangka panjang, stabilitas, pamekaran, téknologi sareng internasional"!